Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului de sân, marcată de AS 2001 ALBA IULIA și Hospice Eliana

30 septembrie 2019

 

„Pentru Dumneavoastră Doamnă!”

Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului de sân, marcată de AS 2001 ALBA IULIA și Hospice Eliana

          Pentru al 13-lea an consecutiv, Asociaţia A.S. 2001 Alba Iulia în parteneriat cu Asociația Hospice Eliana Ciugud, organizează marți         1 octombrie 2019, orele 17,00  „La Conac”, un eveniment dedicat marcării  Zilei  Mondiale de luptă împotriva cancerului de sân.

Ca în fiecare an, rolul acestui eveniment este de a informa, educa şi conștientiza populaţia feminină din judeţul Alba asupra importanţei prevenirii şi depistării precoce a cancerului de sân şi de col uterin.

Pentru a marca și anul acesta Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului de sân, luni 30 septembrie 2019, vor fi distribuite materiale informative elevilor Colegiul economic ”Dionisie Pop Marțian”, care le vor duce și le vor da persoanelor de sex feminin din viața lor (mame, bunici, surori, etc.). Apoi marți 1 octombrie 2019 începând cu orele 17,00 vă invităm, pe toți, „LA CONAC”, la un spectacol cultural-artistic, ce are rolul să ne scoată din rutina zilnică și să uităm pentru câteva ore de griji și probleme. În deschiderea acestui eveniment, va avea loc o discuție liberă moderată de Ariana Roșiu, Lenica Bucur și Ramona Corbuț, ce are ca scop conștientizarea pericolului pe care îl reprezintă această maladie și a modului în care pot fi depistate primele semne ale bolii. Întâlnirea va continua cu un spectacol, ajuns la a 13-a ediție, din care nu vor lipsi momentele artistice cu Carina Cataramă la nai și Bianca Goadă cu un monolog având în centrul atenției femeia, apoi muzica populară cu Dina Vărăran, Oana Marian, Adrian Țiboc și Gabriel Bucur, dansurile sportive și de societate cu membrii școlii de dans Dance to Sunrise și o tombolă cu premii atractive.

Vor fi alături de noi în realizarea acestui eveniment, ca în fiecare an, partenerii și sponsorii, cărora le mulțumim pentru sprijinul acordat!

 

 

Intrarea este liberă!                                                        Vă aşteptăm cu drag!

 

 

 

 

 

 

Informaţii suplimentare puteţi obţine de la sediul Asociaţiei „A.S. 2001 Alba Iulia” din str. Miron Costin tel./fax: 0258.814227, fax: 0358.814468, e-mail: as2001activ@yahoo.com, pentrudumneavoastradoamna@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *