Ocupare – informatii utile

OCUPARE
Serviciile de mediere pe piața muncii se vor desfășura individual cu fiecare din cei 1051 membrii ai grupului țintă în parte. În ceea ce privește locația de desfășurare, serviciile de mediere pe piața muncii vor fi furnizate în zonele din care provin beneficiarii proiectului.
Vom pune la dispoziție o bază de date cu
potențialii angajatori, vom menține legătura cu aceștia în vederea actualizării condițiilor de ocupare a posturilor vacante.
Ocuparea, prin activitatea de mediere va fi facilitată de capacitățile profesionale și abilitățile personale dobândite în cadrul proiectului prin măsurile integrate, personalizate și individuale oferite, constituind un avantaj față de alte oferte de forța de muncă datorită faptului ca, pe lângă cursul de calificare, grupul țintă al proiectului, a beneficiat și de programe de perfecționare menite să le crească abilitățile profesionale și personale prin creșterea capacitații de lucru cu calculatorul (în acest mod fiecare persoană a grupului țintă va putea să își realizeze singură CV-ul, să caute locuri de munca vacante, să obțină informații legate de piața și legislația în domeniul muncii), cât si prin creșterea respectului de sine.