Furnizarea serviciilor medicale

Prin proiectul “Investim in viitor!”, ID 101765 derulat de Asociatia AS2001 Alba Iulia, in cadrul subactivitatii 4.3 – “Furnizarea serviciilor medicale”, in Cimpeni si Scarisoara se vor desfasura mai multe CAMPANII DE EDUCATIE SI SANATATE ORALA intitulate “Un zambet sanatos.”.

 

Prima campanie se desfasoara in lunile ianuarie-februarie 2019 si inceputul lunii martie 2019 pe tema “Igiena orala” in care medicul stomatolog Dr. Piltu Cristian sustine cursuri de prezentare precum si seminarii interactive in care expune si explica notiuni de baza ale igienei/sanatatii orale: realizarea unui periaj corect si complet, alegerea periutei si pastei de dinti, bolile la care ne expunem daca nu avem o igiena/sanatate orala corespunzatoare, ce inseamna, ce presupune, cum si prin ce mijloace o putem realiza si implicit preintampina afectiunile specifice etc. Cu aceasta ocazie beneficiarii vor primi pachete de igiena orala, care se vor asigura de-a lungul intregului proiect.

 

 

Deasemenea se vor acorda anumite manopere stomatologice gratuite beneficiarilor eligibili inclusi in proiect in cadrul cabinetelor din Campeni si Scarisoara.