Consiliere, orientare profesionala, medierea muncii

Suntem aici pentru tine, sa te sprijinim si sa te ajutam sa iei cele mai bune decizii in legatura cu cariera ta.

Te ajutam sa te cunosti mai bine, sa stii care sunt punctele tale tari si punctele slabe, ce potential ai, care sunt aptitudinile si competentele dobandite pana in prezent.

Te invatam cum sa cauti un loc de munca, cum sa faci un CV si o scrisoare de intentie, cum sa te prezinti la un interviu de angajare si cum sa afli imformatii despre o profesie sau un loc de munca. Daca e cazul te asistam la discutiile cu angajatorul si la negocierile cu acesta.

Impreuna planificam cariera, stabilim obiectivele si pasii pe care trebuie sa ii faci ca sa te dezvolti profesional. Te orientam catre cursuri de formare profesionala, de abilitati antreprenoriale sau catre alte servicii de ocupare.

Facem toate aceste lucruri impreuna pentru ca sa te ajutam sa iti raspunzi la urmatoarele intrebari:

  • Cine am fost si cine sunt?
  • Ce vreau sa devin?
  • Ce imi doresc si ce mi se potriveste?
  • Ce meserii sunt potrivite pentru mine?
  • Ce calificari ar trebui sa obtin?

Ne-am propus ca cel putin 310 persoane din comunitatile de pe Valea Caselor din Campeni si din Scarisoara sa beneficieze de aceste servicii de consiliere, orientare profesionala si medierea muncii. De asemenea ne dorim ca pana la finalul proiectului, cel putin 66 de persoane sa fie angajate intr-o meserie conforma cu abilitatile si competentele acestora.